Clash of Clans Hack

De geruchtenmolen beweert dat Mage zal de nieuwe held die zal worden opgenomen in de Clash van Clans. Yibada de verslag blijkt deze held houdt een boek, zodat gamers alleen maar veronderstellen kunnen dat Mage deel van de aanstaande Clash van Clans upgrade uitmaken zal. Geen andere specificaties hebben nog is bekendgemaakt.
Super cel (het brein achter de Clash van Clans spel) openbaar gemaakt op de Con Clash (2015 editie) het feit dat er een update is gepland om in de nabije toekomst worden vrijgegeven. Op Facebook bevestigd Clash van Clans ook het feit dat het team is bezig met een gloednieuwe upgrade en dat het is gewoon een kwestie van weken voordat het beschikbaar zullen komen. Zelfs wanneer niets nog is bevestigd, kan de laatste Facebook post sommige om te geloven dat December de vervaldatum voor de upgrade kan leiden. Volgens verschillende compliceerden, deze komende upgrade zal ook een nieuw soort defensieve bouw (het gerucht heeft het dat enkel een toren zou kunnen zijn), een New Town Hall niveau 11 evenals Gem Mine en de uitbreiding van de kaarten (44 × 44). Dit betekent slechts een ding: meer dan genoeg ruimte voor spelers om te bouwen.

Clash of Clans Hack

Touch Arcade deed een overzicht waarin de bron beweerde dat het er zijn veel nieuwe ontwikkelaars die er die proberen te streven in de gamingindustrie en hebben besloten om te kopiƫren Clash van Clans, die volgens dezelfde bron is gewoon gruwelijke. Terwijl verschillende individuen geld verdienen met deze updates kloon willen, zal spelers niet zitten kundig voor ervaren hetzelfde bij de aankoop van deze COC-uitbreidingen. Gamers uit alle hoeken van de wereld hebben verenigd is met het nieuws van de Clash van Clans wordt uitgebreid. Wat zijn uw gedachten over dit onderwerp?
In slechts een paar weken start "Clash van Clans" een nieuwe update, hoewel de exacte releasedatum nog niet bevestigd is. Samen met nieuwe items, zal Town Hall 11 ook worden toegevoegd aan het spel wanneer de DLC December aankomt, volgens een verslag van alle Clash aangehaald door Yibada.

Town Hall 11 kon zo spoedig de eerste week van December, maar de ontwikkelaar die SuperCell nog heeft om aan te kondigen de definitieve Releasedatum worden ingevoerd. Niettemin, een insider Supercell bevestigd dat de nieuwe inhoud zal worden vrijgegeven zo spoedig mogelijk, het verslag Relais.

Town Hall 11, die naar verluidt 6 miljoen Elixir kost, zal een derde held in de vorm van een Mage karakter met een staf in zijn hand introduceren. Het nieuwe teken zal toetreden tot de Archer koningin en Barbarian koning en zullen alleen beschikbaar voor Town Hall 10 en stadhuis 11 spelers. Het is vermeldenswaard dat het bijgewerkte stadhuis tegelijk gebouw, niet vereist de Gospel Herald rapporten.

Afgezien van Town Hall 11 verbetert de update ook CoC gameplay. Fans kunnen verwachten om te zien een grotere kaart en meer ruimte voor manoeuvreren. Bovendien, zal de offensieve en defensieve eenheden en gebouwen ook ondergaan een grote verbetering. Het gerucht heeft het dat buit delen functies zullen worden toegevoegd om Clashers te doneren een deel van hun buit aan een geselecteerde speler of clan lid. Niveau 8 Barbarian troepen zal worden gegeven hogere HP en meer kunnen toebrengen van schade, de details van het verslag.
Hack Clash of  Clans
De "Clash van Clans" update was eerst bevestigd door Supercell tijdens het evenement ClashCon December gehouden vorige maand. De aankondiging werd gevolgd door een speciale Halloween-update die featured nieuwe belemmeringen en beloningen.